Loisaida

Le Blog of Clem & Sven à Lower East Side, Nueva York, now continues à Zagreb, Hrvatska

Thursday, June 28, 2007

i tako

Vratili smo se s puta prekjucer u 3 ujutro. U stanu nas je docekala gomila nasih stvari i jos nekoliko novih podstanara, tako da smo prvu noc u NYCu prespavali na podu, sto i nije neka promjena u odnosu na prethodnih 4 tjedna tokom kojih smo spavali svuda. Put je bio prebogat dogadjajima da bi se sve to strpalo u 1 post, tako da ce te price uslijediti uzivo (s ilustracijama). Danas smo postom poslali doma jos stvari (proklete knjige). Clem odlazi sutra, ja u nedjelju. U Zagreb bih trebao stici oko 22h u ponedjeljak (cijeli dan cekanja u Frankfurtu, ima da prolupam). U New Yorku je odvratno toplo i sparno, disemo na skrge i s ulice bjezimo u klimatizirane prostore. Sada idem poobavljati jos zadnje stvari po gradu, pozdraviti se s ljudima, itd. U stanu nam ne radi internet pa nemam pojma da li cu se javiti prije povratka. I da li cu uopce nastaviti pisati blog. Vidjecese.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

os da te pokupim u zrakoplovnoj luci? Luka

9:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

da! stizem u ponedjeljak 22.05h letom iz frankfurta. planiram te nazvat jos s tim u vezi & toga glede. aj bas fino. se vidimo. sven

1:18 AM  
Blogger Unknown said...

pusdzoint?

12:00 AM  
Blogger ~*Elf girl*~ said...

ey... evo, naišla sam slučajno na tvoj blog... wow, blago ti se, ja bi sve dala da živim u NYC-u...!:)

11:04 PM  
Blogger ~*Elf girl*~ said...

pa tako... svrati ako želiš amlo do mog bloga... pozz...

11:05 PM  
Blogger BadRussianPoet said...

sven--dobila sam CD-ove puno hvala! kod nas se zahuktava po pitanju casopisa--dobicemo pare od departmana!--a kod boba rocka po pitanju nastupa.

10:13 PM  

Post a Comment

<< Home