Loisaida

Le Blog of Clem & Sven à Lower East Side, Nueva York, now continues à Zagreb, Hrvatska

Wednesday, September 20, 2006

370 118th Street

Bush a parlé aux Nations Unies aujourd'hui et ma coloc se fout de sa gueule: après 8 ans en tant que président, il ne sait toujours pas prononcer "nuclear", alors que c'est un de ses mots préférés!!! il dit "njukular"... la honte! même Homer Simpson fait mieux.
Il y avait manif en face des Nations Unies ce matin pendant son discours, mais on s'est levés trop tard.

Naša kuća / notre maison:


Vue d'Harlem depuis Morningside Park / Pogled na Harlem iz Morningside Parka:


Allez aussi voir aux posts A coups de santiags, Engleski, ili Ruski et Coney Island Baby, j'ai mis des photos!!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ej, ljudi, kuca vam izgleda bas onako, pravo njujorski. Kao da bi Woody Allen upravo prosetao kraj nje brijuci si paranoje.
Citam vas, cak i sto ne razumijem, i sve me neka njeznost hvata, meni je to stvarno mitsko mjesto. A osim toga i fotke vam izgledaju kao filmski set. Pa se uglavnom pitam jeste li vi uopce tamo ili me/nas/se samo zajebavate.

6:30 PM  
Blogger homosumo said...

to da li smo "uopce tamo" se i ja ponekad zapitam, ali evo nakon skoro mjesec dana polako se privikavam na cinjenicu da jesmo. to je ono o cemu smo pricali prije nego sta smo krenuli: nakon toliko citanja/gledanja/slusanja o NYu nadjes se tu i nije ti jasno jel to film ili videospot ili sta...

7:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

viva! eto, ja opet davim. bas usred Dnevnika, vidim, mnogo se stvari zbiva bas u vasem susjedstvu: Sanader u Hrvatskoj misiji u Astoriji (par km juzno), Meske negdje kod Clintona, ali bas kod vas u komsiluku, tu u Harlemu, kad skrenes kod cevabdzinice pa ravno, Chavez propovijedao Venezuelanzima iz kvarta u njiovoj crikvi kako je US predsjednik alkos i kako hoda kao John Wayne.

8:01 PM  

Post a Comment

<< Home